Cred că ar trebui  să dai play și să asculți în timp ce citești …

Înainte de toate , o țigară , cred că deja ai înțeles că în această parte de lume pe care îmi place să o consider a mea , orice discuție începe cu o țigară . Gata ? Tu ți-ai aprins una ? Sau nu fumezi ? Dacă ești fumător , te rog , fă-mi această plăcere și hai să fumăm împreună , pentru că vreau din nou să îți vorbesc despre iubire și îmi pare că s-ar potrivi . De această dată , însă nu voi mai fi critică , nu voi mai cere explicații , ci doar voi spune o poveste . Îți plac cele triste ? Sper că da fiind că este despre despărțire …

Dacă ai fi știu că aceea zi avea să fie ultima zi fericită , nu ai fi procedat altfel . Nu vorbesc  despre ziua ce a precedat despărțirea , ci despre aceea ultimă zi de magie , de trăire absurdă , înainte să vă îndepărtați , înainte să îi vezi sau să îți vadă defectele , înainte să îi greșești sau să îți greșească . Nu ai fi încercat să îți creezi o altă amintire ?  Eu cred că , da , pentru că și eu aș fi făcut-o . Nu aș fi lăsat lucruri nespuse , întrebări pentru altă dată sau răspunsuri pentru mai târziu … Probabil că ai fi vrut să îi mai arăți o dată că îți pasă , să te asiguri că știe cât de mult , că să nu mai existe după acele îndoieli . Nu la asta ne raportăm ? La înainte și după declin , cataclism . Dacă l-ai fi prevăzut ce ar fi fost diferit ? Ce ai fi făcut diferit ? Ai fi dat mai multă atenție detaliilor mici . Ce ai vrea să îți amintești și nu poți ? Poate a spus ceva sau a făcut ceva , ce atunci a părut neînsemnat , dar pentru care ai pierdut ore bune încercând să retrăiești . Ar fi durat mai mult îmbrățișarea aia ? Ar fi fost mai strânsă , mai sinceră ? Încă un sărut ?

Dar cine ar fi știu că nu va dura … Pare că avem timp , pare că e nelimitat , că deținem o mică eternitate , însă aceste eternități micuți supraviețuiesc doar captate în interiorul inimii , în realitate avem finități . Tu nu îți regreți momentele de imortalitate ? Nu te-ai întoarce la ele ? Nu ai nimic ce ai vrea să trăiești din nou și cineva alături de care ai vrea să trăiești din nou ?

Ți-am spus că nu îți va lua mai mult de o țigară ? Înainte să o stingem și să ne întoarcem la realitate , să ne așezăm măștile pe față , dacă tot am fumat împreună , voi presupune că s-a creat o legătură și îmi voi permite să te întreb ; te-am făcut să te gândești la cineva ? Te rog , lasă-mă să știu . Nu trebuie să îmi răspunzi public , dar aștept un mesaj în privat .

E timpul să revin la aparențe și să o ascund pe

Eveline

 

Reclame

Un gând despre „

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat asta: